משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלפשיטת רגל או איחוד תיקים ואיך עושים זאת?

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

פשיטת רגל או איחוד תיקים ואיך עושים זאת?

ללא
ללא שם

בס"ד שבוע טוב, יש לח חוב בהוצלפ של 94000 ש"ח שתיים מתוכם זה בנקים( שני בנקים) שאחד מהם רציתי לתבוע על מרמה ועל אי גילוי נאות ואני לא יודעת אם זה מאוחר.. חב' סלולר שהיה עימה סכסוך לפני שנתיים והגענו להסכם והם היו אמורים לסגור התיק והעו"ד שלהם מסרב היות והוא מייצג נושה נוסף באחד התיקים ועוד 2 תיקים שאחד בלוע בתוך השני. עקב שק שחזר ולמרות שנפרע עדיין בחר הזוכה ללכת נגדי להליך משפטי זה ( היה לפני שנתיים ) היה לי עו"ד לא הכי מקצועי..והסכים הסכם שבא לרעתי..ולא עמדתי בו לצערי. והם פתחו עוד תיק נגדי בגין שטרות במקום לפעול נגדי בתיק הראשון שנפתח.מדובר גם בהונאה רצינית שניסיתי להלין נגדה. ועקב אי ידע מקצועי מול מע' המשפט בכל ענייני לצערי נענתי בשלילה..ונדחתי מס' פעמים בהגשת בקשתותי אני רווקה(34)אשמח לפגישת ייעוץ במידת הצורך או בהכוונה למי לפנות( אציין ניסיתי דרך הסיוע המשפטי בתל אביב ודי נכוותי מהם היות ונתנו ליבזמנו עו"ד בדיני עבודה לפני כ7 שנים והיא לא עשתה עבודה מקצועית וזה גרם לי להפסד כספי ניכר! אם בכלל יש משהו שאפשר לעשות?) אני גרה בבית של אבא שלי ( הורי גרושים) אבא גר אצל חברה שלו. ואין לו קשר אלי או לאחי . ואיך שהוא הסיוע המשפטי החליט שאני "נשענת על שולחנו של אבי" וזה ממש לא נכון!! הם הטעו אותי בבקשה ממני לשלוח תלושי משכורת שלו. למרות שאין לזה קשר אלי. ניתנה לי אפשרות לערער לפני חצי שנה קצת יותר..וושוב היות ואין לי ידע מוקדם בעניינים משפטים לא ידעתי מה ואיך להגיב. אשמח לעזרה אני כותבת היות והגשתי בקשר לאחד התיקים שזה חב' סלולר צו חיוב של 200 ש"ח ואני כבר משלמת להוצלפ 1100 ש"ח והרשמת דחתה אותי וכתבה לי לשלם 800 ש"ח! שאין זה הוגן. מדובר בלשכה ספסציפית ב חיפה ואניגרה במרכז הארץ ואני לא יכולה נגישה למקומות אלו מה אפשר לעשות? ובמידה ועושים פשיטת רגל האם אפשר להחזיק חשבון בבנק הדואר?( קיים אחד כזה) תודה מראש!