משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלשאלה נוספת ובתביעה נגד חב' סלולר שקשור לעניין

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

שאלה נוספת ובתביעה נגד חב' סלולר שקשור לעניין

ללא
ללא שם

הנקודה היא שאני חוששת מעיקולים אני עובדת כרגע בעבודה שדם לא ברור מה יהיה איתה שיש בעיה בפני עצמה עם החוזה שחתמתי איתם . והם גם עוזבים את המקום הנוכחי למקום אחר וזה לא נמסר לי בזמן חתימת החוזה.( זה מקרה נפרד) אני חוסכת כל שקל! ואני לא יכולה להסתכן. אם יכולתי לשלם לעו"ד אמין בשמחה!! אני אסתדר איתו כי נוצר לי עוול רציני ואין מי שעוזר לי טכנית. יש חברה סלולרית ( ןלא זו שבגינה כתבתי כעת) חברה די גדולה שנעשתה לי עוול רציני איתם. ואני מתכוונת להגיש תביעה בתביעות קטנות. ויש לי על איזה בסיס. בקצרה. לפני שנתיים היתה בעיה באמצעי התשלום הסדרי את זה ובכל זאת זה הגיע לטיפול משפטי. הורי עזרו לי והגענו להסכם עם חב' הסלולר. ( אבל כנראה שזה לא מספיק..עד שלא מגיעים למע' התקשורת והמדיה) מה שקרה בפועל התיק בהוצלפ מעולם לא נסגר ויש שם חוב נגדי של 2500 ש"ח! בפועל פרעתי) שמעיד שגמר הסכסוך והם של החב' הסלולרית שכתבה במפורש שאין עוד טענות נגדי. בנוסף אבא שלי ואני הלכנו לשדרג ( היתה לי בעיה במכשיר. אז שדרגנו על המנוי שהיה בטיפול משפטי ועד בהעברת בעלות לאבא שלי שהוא הלקוח המשלם. אבא שלי שאל מס' פעמים אם יש עוד חוב על המכשיר. הנציג של חב' הסלולר ענה בשלילה שהכל בסדר...זה היה ב 27.5.10 כעבור כמעט חודש אני מופתעת לגלות "מכתבים מאורנג' על חוב של 700 ש"ח בהתרעות אם לא אשלם ..זה יעבור למחלקה משפטית"..מאד כעסנו! מיד פניתי לחב' הסלולר והנ"ל טוענים שאיןלהם מושג על מה אני מדברת.. הלכנו אליהם שוב לעשות ברור..והנציגה ש"כביכול טיפלה בנו" ענתה לאחר מס' בדיקות קמה וחזרה קמה וחזרה..היא אמרה שאין שום תשלום שהתקבל על 700 ש"ח כי רק להזכיר אם לא נכתב קודם אבא שלי שילם בכל זאת 700 ש"ח לדבריו לפני השדרוג. והוא אמר שאיבד את הקבלה וזה לא מופיע בויזה. מה שהבנתי ומאד כעסתי על חב' הסלולר שברגע שאבא שלי ביצע "העברת בעלות" הציוד קצה( שכביכול נשאר עבר אוטומטית לשם שלי..ואז יכולו לראות את החוב. זה ממש לא הוגן! זאת רמאות! כל שיחת טל' שלי עם חב' הסלולר איש לא טרח לאמר על החבות והיולי אין ספור שיחות איתם. כרגע זה נמצא שוב בהליך משפטי לכיוון שוב פתיחת תיק בהוצלפ. אשמח מאד לבוא להתייעצות( בדקתי עם עוד אנשים שנעקצו כך מחב' סלולר) יש לי כל ההוכחות אשמח לעצה מה לעשות ואין להגיש תביעה נגדם בתביעות קטנות ועל עגמת נפש ועל אי גילוי נאות תודה מראש!