מנהלי הפורום
מתן המשך הוראות
לא הבנתי איזה מסירה. סליחה על הערבוב בין שני דברים יש כאן שתי חב' סלולר. זאת שביקשתי בגינה צו חיוה מהמענה הקודם ונדחתי והרשמת קבעה לי לשלם 800 ש"ח רציתי לערער על זה כי אין איך לשלם כרגע. והלשכה של ההוצלפ היא בחיפה. ואני גרה במרכז ואין לי כ"כ איך להגיע לחיפה ואני גם עובדת והחברה השניה של הסלולר התיק שם היה אמור להיות סגור משנת 2008 והעו"ד של הזוכה מנצל את האי סגירה היות והוא מייצג נושה אחר בתחום הבנקאות וסיבה נוספת היות והמכשיר היה בהתחייבות של ציוד קצה שנותר ממנו 700 ש"ח. היות ועשינו אבא שלי ואני העברת בעלות כלאמר בעל המנוי הקודם (אני) שהעברתי את זה לאבא שלי אז יתרת המכשיר הקודם רם (לציין שוב ששאלנו את הנציג של החב' הסלולרית אם יש לי עוד חוב הוא אמר לי שלא כמה פעמים.) וגם טלפונית לאחר השדרוג "הגיע ההפתעה" מכתבים מהחב' הסלולרית על החוב מיד יצרתי קשר ואז כתרוץ ענו לי שלא היה ניתן לראות את זה קודם לכם. מה שאני מבינה ואני לא מצדיקה אותם זו רמאות בעיניי ועכשיו זו השאלה: האם ברגע שמסדירם חוב וחוזרים להיות לקוחות של חב' סלולר ואני משלמת כל חשבונית בלי שוברים של הוצל"פ וכדומה..כלאמר כמו כל לקוח רגיל הם לא היו לסגור את התיק? ובנוסף למרות שהם מתרצים שבגלל שיש התחייבות הם כביכול מגבים ת עצמם בכך "שאם הלקוח לא משלם" אבל לאחר שדיברי עם חב' הסלולר קיבלת מכתב הם מעו"ד והם מחב' הסלולר שהסכסוך נגמר! אז למה יש נגדי עדיין חוב בהוצלפ של 2500 ש"ח!! והם טוענים טענות כוזבות ללא שום רציונל. יש לי כל המסמכים של חב' הסלולר אשמח לסרוק למחשב ולהעביר אליך . אני נחושה ללכת נגדם בתביעה משפטית לגבי החברה שביקשתי צו חיוב תשלומים אני אחכה למשכורת רק מה שאני לא מבינה למה הרשמת לא אישרה לי לפחות סכום נורמלי ציינתי שאני כבר משלמת להוצלפ 1100 ש"ח ( אין לי איחוד תיקים ) וכל פעם שביקשתי חקירת יכולת דחו אותי . מה אפשר לעשות? (שוב זה שני מקרים שונים שניסיתי לקצר את הארועים) אגב לצערי ההליכים המשפטים בגין החברה שהזכרתי החלו בגלל הסכסוך עם חב' הסלולר ניסיתי לעבור חברה ללא הצלחה. ולצערי הייתה לי בעיה כלכלית וכמו בכל מקום זה מגיע מיד לטיפול משפטי תודה מראש!