משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלתביעה הלנת שכר משנת 2003

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

תביעה הלנת שכר משנת 2003

מ
מ

בס"ד עו"ד אסף שלום וברכה, לפני 7 שנים שנת 2003 ניתן פס"ד שאני הזוכה בו בגין אי תשלום שכר עבודה. ( לא רשמו לצערי הלנת שכר אבל בזה המקרה היה מדובר וזה חברה בע"מ) החברה פשטה רגל ב 2009 ניתן צו פירוק. ב 2006 אני פניתי לסיוע המשפטי לקבל סיוע בעניין. ולצערי קיבלתי סיוע לא מקצועי מעו"ד כל שהיא אני סמכתי עליה. אבל היה מאד קשה לעבוד איתה עקב כל מיני סיבות קשה להשיגה בטלפון לא הכי מחזירה טלפונים של פניות וכו'..וזה מראה על חוסר מקצועיות ואתיקה מקצועית. בגלל זה הבנתי היות וקיבלתי לפני מס' חודשים את תשלום תביעת החוב בסך 6,000 ש"ח בלבד! ללא הלנת שכר וגם ללא ריבית והצמדה! הסכום התקבל דרך הביטוח לאומי. ששאלתי את הביטוח הלאומי הוסבר שתביעת החוב הוגשה מאוחר מדי בחצי שנה..( עם כל הכבוד זו לא אשמתי!..אני פניתי לקבל סיוע משפטי מעו"ד שהיא לא התייחסה בכובד ראש לענייני והפסדתי כאן כסף! דבר נוסף מ 2005 פתחתי תיק בהוצל"פ נגד החברה . רק לצערי עקב חוסר נסיון עם בתי המשפט קיבלתי הסברים לא מדוייקים שהיות וזה חברה בע"מ..אין צורך להכניס את בעל החברה כחייב נוסף בתיק וזו ממש טעות הייתה..כי בעל החברה הוא היחיד שנתן וחתם על השקים. השאלה היא: האם ניתן היום לפני שנגיע ל 2011 להוסיף חייב לתיק. הנקודה היא שלהוכיח את השק אין לי כ"כ אפשרות היות ויש לי בעיה אחרת עם ח-ן העו"ש שבזמנו הופקד השק עקב בעיה משפטית עם בנק( זזהמקרה נפרד) אם רשום לפי בעל המניות של רשם החשברות השם של בעל החברה למרות שהוא נוטה לשנות את השם של החברה ( האיש הוא עו"ד במקצועו ומכיר את החוק..) זה מה שידוע לי כיום עליו. אשמח בכל לשון של בקשה לראות את אוכל לקבל יתרת התשלום שמגיע לי. תביעה של 7 שנים ולקבל רק 6,000 ש"ח?... להזכיר לא הוסיפו לי בתביעת החוב הלנת שכר ולא ריבית והצמדה.. תודה מראש לכל מענה! מ