משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלהתייעצות בקשר לתיק בהוצלפ

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

התייעצות בקשר לתיק בהוצלפ

מ
מ

בס"ד עו"ד אסף שלום רב, יש לי לצערי 2 תיקים בהוצלפ שונות פתוחים על אותו נושא. אחד בגין הפרת הסכם ( שק שחזר ופדיתי אותו ובכל זאת פתחונגדי הליכים משפטיים כולל תיק בהוצלפ) שניסיתי בזמנו להגיע להסכם עם עו"ד שבזמנו היה לי ( שאני לא מרוצה מעבודתו הלא מקצועית) שהביא אותי למצב זה( בקצרה היה אמור להיות דיון ב 03/2008) במקום ללכת לדיון אמנם הוצעה פשרה לפי הפשרה שהוא הציע לי זה לא הרגיש לי נכון מהסיבה שיש צדקה בדברי וזה הרבה לפרט. מדובר בחרה רמאית ושרלתנית שעושה כסף מאנשים שנופלים בפח שלהם הם נקראים "במרום הפקות מוקד ארצי לאדישנים" שנותנים שירות של עבודה בניצבות בפרסומות סרטים וסדרות. ומשכנעים כל אחד לעבוד איתם. הסיפור הוא שחזר לי שק שעשיתי מנוי באתר אינטרנט שלהם למרות שהסדרתי את התשלום בכל זאת פתחונגדי הלכים משפטיים הכוללים תיק בהוצלפ. לפי ההסכם עם עו"ד שייצג אותי אותי הייתי אמורה לשלם 4000 ש"ח ב 8 תשלומים של 500 ש"ח כל חודש. באותו התקופה לא יכולתי לעמוד בתשלומים עקב חריגה הבנק לא אישר. ומיד לאחר מכן נפתח תוק נוסף באותו הנושא. ניתן לפנות בכדי שיסגרו את התיק הופנתי לעו"ד ב"כ הזוכה משם ניסיתי להגיע עימם להסדר ונדחתי בתרוץ " כדאי לך מאד לקחת עוד"..ואף זה נאמר בזלזול. לא אין אמצעים לעו"ד השאלה איך ניתן לפעול מולם היות ויש חוב אחד שהוא עומד היום על 8000 ש"ח למרות שאני משלמת בצו חיוב של 350 ש"ח לחודש. ותיק שנפתח בתיק של שטרות על אותו נושא( שלא עמדתצי בהסכם) עומד כמעט על 4000 ש"ח . כלאמר זה גורם לי לשלם להם כפול. בהמלצת חברים ניסיתי לפנות הלאה ללשכת עו"ד בשיראל. לתדהמתי הם הגיבו בתקיפות גדולה נגדי ואף כינו אותי בשם גנאי..כמי שמשטמתת מחובותיה ראו בזה כבכיכול כעלבון..וגנזו את התלונה. אני כתבתי להם סה"כ שיהיו ערים לכך שעמית בלשכת עו"ד פועל לא קשור עם אנשים שאמנם חייבים אבל מנסה להוציא עוד כספים בדרך לא חוקית די במרמה אם יש לי כבר תיק פתוח במקרה מסויים וקרה שלא עמדתי בתשלום ( למרות שמאד לא רציתי שזה יקרה..) במקום לפעות נגדי כדין באותו התיק בחר ב"כ הזוכה לפתוח עוד תיק על אותו הנשוא בגין שטרות( שק שחזר) ( ברור וידוע שאסור ששק יחזור אבל קרה דבר ומיד טיפלתי בזה) אני לא מבינה איך מתנהלת המערכת.ומה יכול לעשות אזרח שאין לו אפשרות לממן עו"ד או שלא מוצא עו"ד מטעם סיוע אני חוששת שיעבדו עלי איך סוגרים תיק אחד בפרשה הזו ( זה יכול לעזור לי לצמצם חובות) תודה מראש על כל עזרה! מ