מנהלי הפורום
איך מבטלים מגבלות שמוטלות בהוצל"פ? [נא לקרא בפנים תחילה] ותראו לאט , מניסיון הרבה תחילה לא קולטים ואני נדרש לחזור ולתקן ולציין כי כבר נאמר - כנראה בגלל שהמקרה לא בדיוק "נתפס"
איך מבטלים מגבלות שמוטלות בהוצל"פ? [נא לקרא בפנים תחילה] ותראו לאט , מניסיון הרבה תחילה לא קולטים ואני נדרש לחזור ולתקן ולציין כי כבר נאמר - כנראה בגלל שהמקרה לא בדיוק "נתפס" הגיעו אלי הודעות על הטלת מגבלות - ללא כל הצדקה ! והינני מעונין לבטלם ורגע , לפני שאתם קופצים , הוצל"פ בישראל עדין אין משמעו בישראל כי דנו בענינך והנך אשם! במקרה שלי הוגשת תביעת סרק ביודעין להוצל"פ - כך נפתח תיק לפני משפט. הוחכתי במסמכים כי התביעה תביעת סרק ונקבע כי יש להעביר התיק לביהמ"ש לביהמ"ש לא העבירו את כתב ההגנה ולי לא המציאו ול מספר תיק של ביהמ"ש כך שגם לא יכלתי לצרף הגנה התקבל פס"ד בלתי חוקי בטענת העדר כתב הגנה [דהינו שכתב הגנה לו הוגש להבדיל מטענה שאין בהגנה ממש] הדבר כמובן בלתי אפשרי היות וההתנגדות שהוגשה להוצל"פ היא כתב הגנה ע"פ חוק בקשת ביטול פס"ד בלתי חוקי זה הוגשה לפני 3 שנים , דיון לפני שנתיים וחרף בקשה ותזכורת עדיין אי החלטה ובמקביל ביהמ"ש סירב לעקב הליכי הוצל"פ בטענה המבישה שבקרוב תנתן החלטה בבקשת ביטול הפס"ד השאלה היא: כיצד מבטלים החלטות בלתי צודקות בהוצל"פ והאם אין זה ראוי כי אלו יהיו רק לאחר החלטה בבקשת ביטול הפס"ד? במיוחד שאמור להיות ברור להוצל"פ כי להגנה יש טיעונים מצוינים [הרי נקבע שיש להעביר לביהמ"ש] ו הפס"ד בלתי חוקי בעליל וכיצד גורמים לביהמ"ש שלא יבזה את ביהמ"ש?