עופר דניאל

תאונת עבודה

חתמתי על ביטוח אובדן כושר עבודה בערב למחרת עשיתי תאונה עם הרכב בעבודה האם הביטוח נכנס לתוכף???? הם אומרים שלא אני אומר שכן כמובן האם כדאי ללכת למלחמה??? יש לי ביטוח בריאות אצלם וביטוח חיים זה היה צריך להיות תוספת לפוליסה כמובן שחודשיים אחרי התאונה נפגשתי איתם והם רצו לקבל אותי לביטוח ולהנפיק פוליסה בהחרגה של הנזק שיש שהוא לא פשוט עד כדי אובדן מקצוע אשמח לתשובה תודה

עו"ד אליעזר פני-גיל

כעיקרון אינך מבוטח עדיין,שכן רק חתמת על הצעה. השאלה אם להלחם או לא,תלויה בחומרת פגיעתך.ככל שהמדובר בפגיעה קשה,אולי יש מקום לבדוק אפשרות כזו. אם אין זו פגיעה קשה,לדעתי,לא כדאי,מה גם שברוב הפוליסות האובדן נכנס לתוקף רק אחרי שלושה חודשי אי כושר.

עופר

אני באובדן כושר קרוב לשנה וכנראה שאני לא יוכל לחזור למקצוע שלי ובנוסף כאשר אתה חותם על הצעה היא הפוליסה כי לא מנפיקים פוליסה לפני שאתה חותם...

עו"ד אליעזר פני-גיל

ההצעה,כשמה כן היא,זו רק הצעה,אין עדיין פוליסה. עם זה,תוכל לטעון,שלא היתה סיבה,שלא לקבל אותך לביטוח,ואילמלא המקרה,היו מקבלים אותך לביטוח,ועל כן לכאורה אתה זכאי. הנטל להוכיח,מוטל על כתפיך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות דרכים