אהרון

פגיעה בדלת הנהג ע"י אופניים חשמליות

שלום, ביום שישי האחרון בזמן שנכנסתי לרכב שלי התיישבתי בכיסא הנהג ולאחר כמה שניות התנגשה רוכבת אופניים חשמליות בת 16 עם חברה שלה המורכבת בתוך דלת הרכב שלי (דלת הנהג, פונה לכיוון הכביש). הילדה התנצלה ואמרה שתשלם, כשדיברתי עם אביה הוא סירב. רציתי להתייעץ לגבי המקרה, מבחינה משפטית האם יש חוק המאשים אותי שהדלת הייתה הפתוחה? (שניות ספורות) מה כדאי לעשות? תודה רבה.

עו"ד זאב פרל

שלום אהרון, במידה ויש לך את הפרטים של הילדה ואביה ניתן להגיש כנגדם תביעה בגין נזקי רכוש שהיא גרמה לך בכפוף להוכחת הנזק ואחריותם לנזק שנגרם לך.

אהרון

תודה רבה זאב.