אבינעם

תאונת דרכים עם אופניים חשמליים

הבן שלי גילו 12רכב על אופניים חשמליות,בשעה שרכב יצא מחנייה ולא נתן זכות קדימה,הילד נפגע וגם אופניו,היה בגבס שבוע,שפשופים בכתף ובברך ובפנים,והיום הוא בסדר,חזר ללימודים לאחר יומיים,אולם ההורים הפסידו כמה ימי עבודה ןוכמובן כאב וסבל של הילד,השאלה האם ניתן לתבוע את הבטוח של הרכב הפוגע למרות שאסור היה לילד לרכב על סוג כזה של אופניים,וכמה הערכה גסה ניתן לקבל? תודה אבינעם

עו"ד זאב פרל

שלום אבינעם. ניתן לתבוע את חברת הביטוח אך במידה ונגרם נזק גוף שאינו צמית גובה הפיצוי יהיה בהתאם (כלומר נמוך באופן יחסי).