שמואל אורן

הערכת פיצוי כספי בגין אובדן שן בתאונת דרכים

לפני כשנתים + הבת שלי בגיל 12.5 , נפגעה בתאונה כשחצתה את מעבר החציה על ידי נהג צעיר, כתוצאה מהפגיעה החזיתית נעקרה לה שן קדמית מהפה, ומאז היא בטיפול, השן עצמה אבדה ונשאר חיוך ללא שן בחזית הפה .( כרגע יש שם גשר עם תותבת ) . עכשיו לאחר שמונה רופא מטעם החברה של הביטוח , רציתי לברר טרם יקראו לי לגישור לפני התביעה , כמה אני אמור בערך לקבל , כדי שלא אקבל פחות . ?

עו"ד זאב פרל

שלום שמואל. שאלתך מורכבת מידי ולא ניתן לענות על שאלתך מבלי לקבל את מלוא הנתונים הרלוונטיים לילדה ולנזק שנגרם לה. כדאי ומומלץ שתפנה לייעוץ פרטני הנוגע למקרה שלך.