מאיר

מי אשם בתאונה שאתאר בהמשך

אספתי ילד מביה''ס ועצרתי אחרי אוטו, האוטו לפני פנה בכדי לפרסס אני התקדמתי ישר בכדי לתפוס את מקומו אבל הוא רצה להשלים את הפרסה אז הוא עשה רוורס ונכנס בי מהצד. עכשיו הוא טוען שגם אני אשם בגלל שהתקדמתי ולא עמתי במקום, אני חושב שרק הוא אשם כי אני נסעתי ישר והוא נכנס לטריטוריה שלי

אלירן וקנין, עו"ד

שלום מאיר , מתיאור המקרה עולה כי הרכב שביצע נסיעה לאחור הוא האשם כיוון שבנסיעה לאחור עליו לתת זכות קדימה ולהזהר. בהצלחה אלירן וקנין, עו"ד תביעות נזיקין, ביטוח, תאונות, אובדן כושר עבודה ורשלנות רפואית Eliran.va@gmail.com