ניצן

תאונה דרכים עם נזקי גוף

נהג רכב נכנס בבעלי ביום חמישי. הרכב היה ללא ביטוח חובה ומקיף. בעלי שרצה להתחשב בנהג הצעיר-חייל- לא התפנה למיון ולא הגיש תלונה במשטרה. לאחר ניסיונות ללא הצלחה להגיע להסדר כספי עם הנהג הפוגע החלטנו להגיש תביעה לחברת הביטוח ביום שלישי שלאחר מכן. כיצד נוכל לקבל פיצוי בגין נזקי גוף למרות שלא התפנה למיון?בעלי היום לאחר 5 ימים מהתאונה סובל מכאבים בגב ובצוואר

עו"ד גיא מדמון

ניצן שלום, קודם כל מאחל בריאות לבן זוגך והמלצתי היא ללכת לקבל טיפול רפואי בהקדם. חשוב מאוד להבהיר במיון או בקופת החולים את הסיבה לפנייתכם. גם פנייה לאחר 5 ימים ניתן לקשר לתאונה. לא להמתין עם זה יותר כי אח"כ יהיה קשה לקשר בין הפנייה לתאונה. לאור מורכבות הנושא אשמח אם תפני אליי לנייד האישי עוד בטרם הפנייה למיון. כמובן ללא כל התחייבות. 050-2205003