עופר

תאונת דרכים אני אשם בתאונה

שלום רב, עשיתי תאונה אתמול בערב. הנהג של הרכב הנוסף הוא ע'וד והוא הסביר לי שאני אשם בתאונה. הרכב נפגע מאחור ואני נפגעתי בראש ובצוואר. מבקש לדעת מה עושים עכשיו. האם אני יכול לקבל פיצוי על הנזק לרכב והאם ניתן לקבל פיצוי על המכות שקיבלתי.

עו"ד גיא מדמון

עופר שלום, קודם כל מאחל לך בריאות והחלמה מהירה. על מנת לדאוג לבריאותך, אני ממליץ בחום לגשת לטיפול רפואי בדחיפות. בכל הנוגע לנזקי הרכוש, לא הייתי ממהר לקחת אחריות על התאונה, וזאת מכיוון שנפגעת מאחור. חשוב לפרט מול גורם מקצועי את כל נסיבות התאונה ולבדוק האם אתה באמת האשם. ככל ולאחר בירור מצאת שאתה אשם בתאונה ב 100%, לא יהיה לך ממי להיפרע ויש להפעיל את הביטוח המקיף. בנזקי הגוף אין משמעות לאשם בתאונה ואתה צריך להפעיל את ביטוח החובה שלך. חשוב לדאוג לטיפול רפואי ולהעריך נכון את הנזקים שנגרמו בעקבות התאונה. חשוב לבדוק האם נגרמה נכות כתוצאה מהתאונה כיוון שיש לכך חשיבות גבוהה לעניין גובה הפיצוי.