עומרי

תאונת אופנוע ללא ביטוח

שלום רב לצערי הייתי בתאונה עצמית בעודי רכוב על אופנוע השייך לי ללא ביטוח על האופנוע. התאונה הייתה באשמתי ולא פגעתי או נפגעתי מרכב אחר. אושפזתי למשך 3 שבועות ועברתי שני ניתוחים בבית החולים. ברור לי שלא אוכל לתבוע חברת ביטוח שאינה קיימת אך שאלתי היא, אם אצטרך לשלם את הוצאות האשפוז והניתוחים? יש לציין כי קיבלתי הודעה כי איני צריך לשלם על הפינוי באמבולנס וכי קופת החולים תשלם על כך. אני חבר בכללית ובבעלותי כרטיס פלטינום אשמח לתשובה

עו"ד גיא מדמון

עומרי שלום, על פניו נראה כי הטיפולים אמורים להיות מכוסים על ידי קופת החולים. יש לבדוק זאת ישירות מול קופת החולים. למידע נוסף ראה כללי תשלום עבור ביקור במיון של משרד הבריאות.