לילך

תאונת דרכים נזקים כלכליים

שלום , הייתי מעורבת בתאונת דרכים הרכב שנהגתי בו הוגדר כאובדן להלכה. לחברת הביטוח לקח מספר ימים עד לאספקת רכב חלופי. במהלך הימים האלו התניידתי במוניות ובחלקם נשארתי בבית ולא עבדתי. ברצוני לתבוע את הנהג על הנזקים הכלכליים שנבעו מהתאונה. העניין שאני לא בעלת הרכב הרשמית. הרכב היה בבעלותי בשנים האחרונות אך היה רשום על אחי. האם כשאני נגשת לתביעה קטנה מספקי שאביא יפוי כח מאחי שרשום בו שאני הייתי בעלת הרכב וכל הנזקים שנגרמו בעקבות התאונת דרכים הם עלי?

עו"ד גיא מדמון

לילך שלום, מדובר בתביעת הפסדים אשר צריכה להיות מוגשת על ידי הבעלים של הרכב בפועל ומגובה באסמכתאות.

לילך

תודה על התגובה. מדובר בהפסדים נלווים ולא משהו שהביטוח מכסה. מאם תצהיר של בעל הרכב שהרכב היה בחזקתי יכול לעזור ?

עו"ד גיא מדמון

ייפוי כוח לא יכול לעזור. צריך לקחת בחשבון שניתן להגיש תביעה רק בגין מה שניתן להוכיח.