יאנה

תביעה בנושא נזקי גוף

הייתי מעורבת בתאונת שרשרת.בדרך לעבודה.אני לא הייתי אשמה. יצאתי בזול מה שנקרא.האוטו קיבל מכות יחסית לא רציניות.אני חוויתי וויפלש.במשך 6 ימים הייתי בבית עם כאבי ראש וצוואר.מיד אחרי התאונה ניגשתי לרופא בקופת חולים.שבדק אותי ותיעד את המצב הרפואי.עשיתי גם צילום שיצא תקין.לאחר 6 ימי מחלה על חשבון העבודה חזרתי לעבודה.לא עירבתי את הביטוח הלאומי. תבעתי את הביטוח חובה באופן עצמאי כי חשבתי שבמקרה כזה אין צורך בעורך דין. קיבלתי הודעת פשרה על סך 2800 שח. 2000 שח על כאב וסבל ו800 שח על פיצוי על הפסד שכר. האם זה סכום סביר במקרה שלי שהתאונה היתה יחסית קלה או לא לקבל את ההצעה?נראה לי סכום נמוך. נכון שהתאונה היתה יחסית קלה אבל צריך לקחת בחשבון גם את הנזק הנפשי שזה גורם בהלה בזמן התאונה ולאחר מכן לקח לי חודשיים להשתחרר מהפחד שמישהו יתנגש בי שוב. תודה

עו"ד גיא מדמון

יאנה שלום, פיצוי בגין תאונה מורכב מהרבה גורמים. בכדי לדעת האם הסכום המוצע סביר יש צורך בפרטים אודות גובה המשכורת והפסדי שכר בפועל. הייתי מציע לך כן להסדיר את הנושא מול הביטוח הלאומי היות ונפגעת במקום אשר יכול ליצור נזק בשלב מאוחר יותר. לפי המתואר על ידך יש אפשרות כי בעקבות התאונה נגרמה נכות נפשית מסוימת שדורשת בדיקה. ככל וימצא שנגרמה נכות כתוצאה מהתאונה אז אנחנו מדברים על סכומים אחרים לגמרי ואין מקום לקבל את ההצעה של חברת הביטוח.