מילה

נזק לרכוש ציבורי כתוצאה מתאונת דרכים

רכב שבו נהגתי פגע בגדר אבן של החניה המשותפת לשני בניינים העברתי את הפרטים של חברת ביטוח לועד הבית של שני הבניינים אחרי כמעט שנה הם מאיימים לתבוע אותי על נזק בבית משפט לתביעות קטנות ולא מעוניינים לתבוע את הביטוח אחרי שפניתי למחלקת תביעות של הביטוח הם בקשו ליצור קשר עם ועד הבית כי הרכוש הוא ציבורי ועד הבית מסרב לתקשר עם הביטוח ודורש שאני אתקין את הנזק על חשבוני מה אני יכולה לעשות? אין לי סכומים כאלה לתקן את נזק תודה

עו"ד גיא מדמון

מילה שלום, נציגי ועד הבית לא יכולים לקבוע שאת צריכה לשאת בתשלום. במקרה שיש לך ביטוח שמכסה על הנזק שנגרם, יש פשוט להעביר את כל המסמכים, הדרישות והפניות לחברת הביטוח. אם הדיירים מתעקשים לעבוד מולך, ניתן פשוט להיות הגורם המתווך.