אבישי

הוצאות משרד כתוספת לעמלה

שלום רב, במסגרת תביעה משפטית בקשר לתאונת דרכים נתבקשתי לשלם לעו"ד שאמור לייצג אותי 2000 ש"ח + מע"מ כהוצאות משרדיות בנוסף לעמלה של 13% מסכום הפיצוי. התשלום עבור הוצאות משרדיות נראה לי מוגזם, במסגרת ה "אתיקה מקצועית" של עורכי הדין (2010), דובר על סכום מירבי של 500 ש"ח. בתודה מראש אבישי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

הועד המרכזי של לשכת עורכי הדין אישור שעורך דין רשאי לגבות מן הלקוח עד 1200 ש"ח פלוס מעמ בגין הוצאות גם ללא שהוצגו קבלות(בתיקי ת.ד. שבהם הוגשו תביעות לבית משפט) . באם קיימות קבלות בגין הוצאות משרדיות בניהול התיק שלך אזי עורך הדין יכול לגבות גם אותן בנוסף.