עודד ו

זמן בדיקת שמאי רכוש לאחר תאונה

שלום וברכה, שאלה טכנית. האם הגיוני שיעבור חודש וחצי (!!!) מיום תאונת הדרכים ועד להערכת שמאי של הנזק ברכב?! הרי בזמן הזה, הרכב יכול היה להיפגע עוד כמה פעמים. מדובר על תביעה שהוגשה נגד אשתי על ת.ד באשמה שפגעה ברכב מאחור. אין מחלוקת על האשמה, אלא רק על מידת הנזק. אשמח לתשובה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

לדעתי מדובר בפרק זמן סביר. אתה יכול להזמין שמאות מטעמך שתהיה לך תמונה כוללת. בדרך כלל שמאים מטעם חברת ביטוח מעריכים את הנזקים על הצד הגבוה לטובת חברת ביטוח איתה הם עובדים.