אלמוני

מסירת פאי בעל הרכב הפוגע

הרכב שלי נפגע בחנייה כאשר לא היתי ברכב והפגיעה תועדה במצלמת האבטחה שלי , הנהגת לא השאירה פרטים אלא ברחה לאחר שיצאה מהרכב שלה וראה את הנזק שגרמה לרכב שלי , הרכב שלי ישן ואין לי ביטוח מקיף אך חברת הביטוח שלי מצאה לי את חברת הביטוח של הרכב הפוגע , התקשרתי אליהם ושם אמרו לי שבעלת הרכב לא הודיעה שפגעה ברכב כלשהו לכן הם לא יכולים לתתי לי את פרטי בעלת הרכב וגם לא יפצו אותי אם היא לא תודה בתאונה למרות הסרטון ממצלמת האבטחה , האם זה נכון שחברת הביטוח לא מחויבת לתתי לי את פרטי הנהגת ? וגם לא מחובים לפצות אותי אם הנהגת לא תיקח אחריות ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

יש לך אפשרות להגיש תביעה נגד הפוגעת וחברת הביטוח שלה. אם יש לך סרטון ממצלמת ההאבטה חוקר פרטי בתשלום יכול לאתר את פרטי הפוגעת. אבל צריך לעשות חושבים לגבי ההוצאות הנלוות והפיצוי שיתקבל בסוף. בהצלחה!