מיה

פרק הזמן לקבלת פסק דין

שלום ברצוני לדעת מהו הזמן הממוצע לקבלת פסק דין בעקבות תהליך גירושין. כאשר הדיון האחרון היה לפני 8 חודשים .

item.Author מנהל הפורום רינה פוליטי - משרד עורכי דין וגישור

מיה שלום. למרבה הצער לאחרונה בשל עומס ביומנו של בית המשפט החלטות ופסקי דין יוצאים באיחור ניכר. אין לי תשובה עניינית להשיב על השאלה, אך ככל וחלף זמן ניכר ניתן "להעיר את המערכת" בבקשה למתן פסק דין לנוכח חלוף הזמן והדחיפות בהצלחה

עו"ד רינה פוליטי

מיה שלום למרבה הצער זו לא שאלה שאוכל ליתן עליה מענה. לא ציינת באיזו ערכאה מתנהל הדיון אם בבית הדין הרבני או שמא בבית משפט לענייני משפחה, כמו כן חסרים פרטים נוספים כגון: האם הוגשו סיכומים, האם הצדדים מילאו אחר חיוביהם בהתאם להוראות הערכאה השיפוטית וכיוצ"ב. אשמח לעמוד לרשותך באם תיזקקי לכך.

מיה

אוקי תודה וסליחה באמת שלא פרטתי. מדובר על בית משפט למשפחה והוגשו כבר הסכומים בתחילת ספטמבר. הדיון האחרון היה ביולי. השופט שלי כבר לא נמצא בבית המשפט ברמת גן ועבר לירושלים בית משפט שלום. מקוה שתוכלי לתת לי תשובה. בתודה וחג שמח!

עו"ד רינה פוליטי

נראה שאכן חלף זמן רב ויכול שהתיק נפל "בין הכסאות" בשל חילופי שופטים. אם את מיוצגת על ידי עורך דין, שוחחי עמו לעניין החשת העניין על ידי הגשת בקשה ובאם לאו את מוזמנת ליצור עמי קשר לקבל פרטים נוספים.