יוסי

מענק פקיעה

שלום אני אלמן חד הורי שקיבלתי עד ליום שחרורה של בתי מצה"ל לפני כשנה וחצי (2011)קצבת שארים חודשית. עם שחרורה הסתבר שהכנסתי גדולה בכ 60 ש"ח לחודש מההכנסה המרבית לפיכך קיבלתי-ללא בקשתי - מענק פקיעה. כיום אני מרוויח פחות מההכנסה המרבית. האם אני יכול להחזיר את מענק הפקיעה ולקבל מחדש קצבה חודשית. יש לציין שבמהלך שנת 2012 קיבלתי מכתב מהביטוח הלאומי ובו נכתב שבסוף שנת 2012 ייערך לי מבחן הכנסות על כל שנת 2012 אך המלל מתחמק ממכתב זה. מה מצבי כיום תודה

עו"ד יהודה שוורץ

שלום לך יוסי בהמשך לשיחתנו הטלפונית ולאחר בדיקת הענין הרי שלאחר קבלת מענק פקיעה לא ניתן לבחון מחדש קצבת שארים אלא שלכאורה קיימת סתירה בין נתון זה למכתב שהופקד בידיך ומן הראוי לבחון ענין זה יותר מקדוב ובלווי עו"ד. המשך יום נעים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות קשישים