גליה

תשלום על שיניים

אימי מתגוררת בדיור מוגן יותר משנתיים. אימי מוגדרת כסיעודית. הצוות של המקום איבד את השיניים התותבות שלה. הזוי ככל שיישמע זאת האמת. הנהלת הדיור המוגן לא מוכנה לשלם על שיניים חדשות עבור אימי וזאת למרות שהם איבדו אותם. הגענו איתם לפשרה שישלמו חצי על העלות. האם אין בית הדיור המוגן מחויב לשלם את מלוא הסכום?

עו"ד יהודה שוורץ

שלום לך גליה מצטער על העיכוב במתן התשובה. אם אכן תוכיחי שמדובר ברשלנות של הצוות ולא חתמת במסגרת הפשרה על ויתור זה או אחר הרי שכן יש מקום לדרוש פיצוי על מלוא הנזק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות קשישים