חנה

מגורים בדיור מוגן

שלום, סבא וסבתא שלי מתגוררים בדיור מוגן. סבתא שלי שנכנסה לדיור המוגן צלולה וחזקה פיזית, נפלה שם 3 פעמים ו-3 פעמים נפגעה בראש. מאז מצבה הנוירולוגי מתדרדר. היא כבר לא מדברת לעניין וזקוקה לעזרה בלהתלבש ולאכול. אין להורים שלי אפשרות כלכלית להעביר אותם לדיור מוגן אחר ומצד שני אנו חוששים מנקמה של העובדים שם בסבים שלי אם נפנה נגדם. מה באפשרותנו לעשות?

עו"ד יהודה שוורץ

קיימות שתי אפשרויות: האחת לשוחח בענין עם הגורם המנהלי הגבוה ביותר במוסד אגב ביצוע הקלטה חוקית למקרה שתזדקקו להשתמש בה מאוחר יותר. העברת האם לדיור רגיל תוך פניה למוסד לביטוח לאומי ונסיון לקבל עזרה צמודה בבית בהנחה שעומדים בקריטריונים של המוסד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות קשישים