אלינה

פיצוץ גז בבנין - שריפה , זוג קשישים

שלום עו"ד יהודה שוורץ לפני 10 ימים היה פיצוץ גז בבנין בעיר חולון,בעקבות זה זוג קשישים מעל גיל 70 הופנו לבה"ח וולפסון(פצעים קלים)-הם נמצאים שם עד היום, אין להם לאן ללכת הבית שגרו בו- שייך לעמידר (ולא נשאר ממנו שום דבר -- נהרס) פניות שלהם לעמידר(לקבלת דירה חילופית )-ללא מענה , נאמר להם שאין דירות מה עושים במצב הזה ?האם עירייה צריכה לקחת אחראיות על המקרה או עמידר ? תודה רבה מראש על תגובה והתייחסות

עו"ד יהודה שוורץ

אלינה שלום. נראה כי במצב הדברים המתואר על ידך עלייך לפנות בדחיפות ללשכת הרווחה שבאזור מגורי הורייך ולקבל את המענה שם. להבהרות נוספות אשמח לעמוד לרשותך. באיחולי בריאות והחלמה מהירה יהודה שוורץ, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות קשישים