נפגעה בעבודה

בבקשה רוצה תשובה !!!

בעבודה נחתכתי והלכתי למאיר טפרו אותו , ונתנו לי 7 ימי חופש תאונת עבודה , אבל אחרי ה 7 ימים לא חזרתי לעבודה מכיוון שלא יכולתי לעבוד והיה לי כאבים , והלכתי לרופא המטבל , ונתן לי עוד שבועיים חופש . האם נחשב לי השבועיים ??! או רק מה שנתנו לי במאיר ??!!!! תודה :)

עו"ד נירית לוין זמיר

שלום רב, אין הבדל בין אישורי מחלה של בית חולים או קופת חולים כל עוד ניתנו הם תחת כותרת "פגיעה בעבודה".

נפגעה בעבודה

שלום הכוונה שלי , אחרי שהסתיימו ה7 ימי חופש שנתנו במאיר , לא הלכתי לשום מקום , ואז אחרי שבוע נתנו לי בקופת חולים עוד שבוע חופש !! האם זה נחשב !!?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה