מרים

אחוזי נחות

שלום רב הייתי בתאונת עבודה שישה חודשים ולאחר מכן פוטרתי הועדה רפואית קבעו לי 10 אחוזי נכות זמנית במשך שישה חודשים עד סוף אוקטובר השנה נזקי הגוף הם שלוש שברים בצלעות פגיעה באגודל קושי בקיפוף והתכווצויות ברגל במיפוי עצמות נכתב מהלך דלקתי או שחיקה שאלתי העים כדאי להגיש עירעור על אחוזי נכות ועם כן מה לציין במכתב נכון להיום יש כאבים בצלעות ואותם תסמינים בנזקי הגוף לפני חודש וחצי קיבלתי שלוש זריקות בין הצלות בהרמה מקומית וגם בעוד חודש וחצי. אני מודה לך מאוד על הסבלנות ואשמח לקבל תגובה מהירה כיוון שאין הרבה זמן להגשת העירעור תודה מראש

עו"ד נירית לוין זמיר

מרים שלום רב. על מנת שניתן יהיה להשיב לשאלתך יש לדעת האם נקבעה נכות צמיתה. במידה ולא יש לדעת מתי קבועה וועדה נוספת שתדון בנכותך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה