ארנון

זעזוע מוח בחדר כושר (פציעה)

שלום רב ותודה על שרות זה! בחיר כושר נפל לי על הראש מוט ברזל שהשתחרר לפתע/ כאב לי כמה שבועות וברור לכל שעם מוט ברזל במשקל זה אי אפשר לצאת בזול. עם זאת רופא אמר לי בע"פ שכנראה זה זעזוע מוח אך אין בכתב.. כמה באפשרותי לדרוש?

עו"ד נירית לוין זמיר

ארנון שלום רב. כימות נזקים בגין תאונה הינם נגזרת של מספר משתנים כגון מצב רפואי (האם נותרה נכות אם לאו), תקופת אי כושר, מגבלות שנותרו, הוצאות שהוצאו כגון הוצאות רפואיות, האם נדרשה עזרת אחרים לטיפול וכו'. נוכח מורכבות החישוב מומלץ לפנות לעו"ד עם מלוא המסמכים. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה