מיכאלה

פיצוי מהעיריה בגין חבלה ברחוב

לפורום שלום, אימי בת 73 בריאה ועדיין עובדת ,בחזרה מהעבודה לפני כשבוע יים ממש ערב ראש השנה ,נפלה ממדרכה משובשת (כשרצתה לחצות כביש, בירידה מהמדרכה היה אבני השפה היו מבוקעות וכתוצאה מכך מעדה ,הנפילה היתה על יד ימין כרגע עם שבר +גבס וייתכן גם נתוח אם הגבס לא יסדיר את המנח האנטומי) . שאלתי :האם יש מקום לפצוי מהעירייה בה קרתה החבלה? עם כל המסמכים הרפואיים + צילומי המקום המשובש + עדה שנכחה במקום,ועזרה לה לקום , היא שילמה עבור מוניות לביקורים אצל רופא משפחה שהפנה אח"ח למיון, וגם בחג פנתה למוקד רפואי עקב בעיה עם הגבס ושילמה עבור הביקור, כאבים עזים ,כל החג "התהפך לה "-תיכננה לארח ונאלצה לבטל(עוגמת נפש), נאלצת לבקש עזרה בהמון דברים, ימנית ועם הגבס מוגבלת .

עו"ד נירית לוין זמיר

מיכאלה שלום רב לא כל נפילה ברחוב מזכה בפיצויים. השאלה הנשאלת היא מידת הרשלנות של העירייה בתחזוקת המדרכה. על מנת להשיב על שאלה זו יש לבחון את תמונות המפגע. היה והמפגע מהווה רשלנות אזי אמך זכאית לפיצוי על כל הנזקים שפורטו על ידך. על כן ממליצה לפנות לעו"ד שיעייו בתמונות ויחווה דעתו. בברכת בריאות לאימך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה