קובי

האם יוכר כמיקרוטראומה

שלום לפני זמן לא ידוע לקיתי במחלה סמויה (ללא סימנים חיצוניים). פעילות מתמשכת מאומצת שביצעתי במהלך העבודה גרמה להחמרה במחלה עד פריצתה לפני כ- 6 חודשים. (כך גם דעתו בכתב של הרופא המטפל בי). מאז עברתי טיפולים ארוכים ויקרים (חלקם מחוץ לסל הבריאות) ונעדרתי מהעבודה משך כחודשיים. האם המקרה נחשב פגיעה בעבודה (מיקרוטראומה)? יתכן שללא הפעילות המחלה לא היתה מתפרצת ולא הייתי יודע על קיומה. הפעילות המאומצת שעשיתי מתבצעת ע"י עובדים רבים לאורך שנים ללא פגע.

עו"ד נירית לוין זמיר

קובי שלום רב, באופן עקרוני, כדי שמחלה תוכר כמיקרוטארומה נדרשת הוכחה כי העובד ביצע פעולה עם האיבר הפגוע באופן חזרתי מספר רב פעמים ביום ובמשך תקופה ארוכה. שאלתך נעדרת הפרטים הנדרשים על מנת להשיב עליה ובכלל זה: מה היה עיסוקך, מהו האיבר הפגוע ומהן הפעולות החזרתיות אשר ביצעת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה