אמנון ממן

תאונת עבודה ופיטורים

לאחר שימוע במקום העבודה עקב קיצוצים חשתי שלא בטוב פונתי באמבולנס לבית חולים אושפזתי למשך שבוע ולאחר העדרות ממושכת ביטוח לאומי הכיר בי כנפגע תאונת עבודה וקבע לי נכות לצמיתה בשיעור של 42 אחוז המשך השימוע נעשה בתום ימי המחלה ופוטרתי עם פיצוי קטן לטעמי שאלתי היא עם יש אפשרות לתבוע על הנזק שנגרם לי לאחר 32 שנות עבודה

עו"ד נירית לוין זמיר

אמנון שלום רב, מעבר לתביעה אשר הגשת לביטוח לאומי, ישנן שתי אופציות נוספות: האחת, תביעה כנגד ביטוח תאונות אישיות ככל שהיה קיים במקום העבודה, והשניה, תביעת נזיקין נגד המעביד בגין עוולות נזקיות כגון רשלנות. ממליצה לפנות לייעוץ משפטי לשם קבלת חוות דעת אודות עילות התביעה העומדות לזכותך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה