יוסי

מה משמשעות 0 % ? ועדה תאונת עבודה

כים ברורים של ממצאים שאין עליהם עוררין של פגיעה עם נזק. מה ניתן להבין מכך? במקרה של מגלה שקיימת אבל הם סבורים שהכל ישן ממצב קודם הרי ראוי שיכתבו מהו אחוז הנכות וקזוסז מלא שלו לא? השאלה אם הועדה קבעה 0 הא כדאי לערר? או לעשות החמרת מצב? ערור יכול להביא לבעיה אם הפרשנות 0 היא שאין לדעתם בעת הבדיקה שום נכות כלל! רק שזה עומד בסתירה לרעיון של מצב ק ודם לא? שאם לא כן עדיף היה החמרת מצב ואז מ 0 יהי משהו אומנם רק מזמן ההחמרה! אבל נראה לי שה 0 הוא שגיאה! כאן שאלתי איך אחרי שעבר זמן מהפגיעה ובטח מצב הקודם שהם טוענים לו! הם יוכלו לקבוע אחוזי נכות? רק על סמך מסמכים? כי גופנית זה כבר לא בזמן שבו נקבעה ההחלטה על 0 אחוז! תודה

עו"ד נירית לוין זמיר

יוסי שלום רב, משמעות הקביעה של הוועדה הרפואית היא שלא נותרה נכות צמיתה כתוצאה מן התאונה. זה לא אומר שלא היו נכויות זמניות מקרות התאונה ולמשך תקופה מסוימת, אולם, כיום, לא נותרה נכות לפי התקנות הקובעות את אחוזי הנכות. על מנת לדעת האם הוועדה שגתה מומלץ להתייעץ עם מומחה רפואי אשר ישיב לשאלה - האם נותרה נכות אם לאו. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה