מאיה

תאונה בתוך אוטובוס של דן

שלום, נהג אוטובוס בלם בצורה חזקה (מדוע בלם לא ידוע) ואמא שלי נפלה גם בצורה מאוד חזקה, הנוסעים באוטובוס הגישו לה עזרה והזמינו אמבולנס בשעה שהנהג ישב ולא קם לעזור וגם סרב לתת פרטים, האמבולנס פינה אותה שם עשו צילום ובדיקות . היא נחבלה בראש ויש נפיחות בגודל כדור פינג פונג אך היא לא איבדה הכרה ובמזל היא בסדר מבחינת הראש. בנוסף נמצא שיש שבר בעצם הזנב כתוצאה מהנפילה והיא קיבלה שבועיים להיות בבית ולנוח והשבר יתאחה במהלך כמה חודשים אך היא סובלת מכאבים. היא עובדת בעבודה משרדית וכעת לא יכולה לשבת או לעבוד. יש לי את פרטי הנהג וטפסים מבית החולים. מה השלב הבא במידה ונרצה לתבוע את חברת האוטובוסים. בנוסף יש לנו פרטי קשר של נוסעת באוטובוס שעדה. האם עלי לשלוח פקס עם תאור המקרה למחלקת הביטוח של חברת האוטובוסים?

מאיה

התאונה קרתה בדרך חזרה מהעבודה

עו"ד נירית לוין זמיר

מאיה שלום רב, האירוע המתואר על ידך עונה על הגדרת תאונת דרכים ותאונת עבודה. מומלץ ראשית להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי בגין תאונת עבוד (הודעה על תאונה ותביעה לתשלום דמי פגיעה ובהמשך תביעה לקביעת דרגת נכות). לאחר קביעת המוסד לביטוח לאומי (תשלום דמי פגיעה ו/או קביעת דרגת נכות זמנית או צמיתה) יש לפנות בתביעה אל חברת הביטוח אשר ביטחה את האוטובוס. בברכת בריאות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה