יסמין

תאונה דרכים בדרך לעבודה

שלום בדרך למקום העבודה פגעה בי מכונית בחלק האחורי של הרכב. יש לי כאבים בצוואר, גב. כמובן שניגשתי למיון, למשטרה, ואמלא טופס ב.ל 250. מה השלבים הבאים שאני צריכה לעשות? מול מי אני יכולה להגיש תביעה? תודה

עו"ד נירית לוין זמיר

יסמין שלום רב, ראשית עליך לפנות אל המוסד לביטוח לאומי בתביעה להכרה בתאונה כתאונה עבודה ולתשלום דמי פגיעה. בהתאם למצבך הרפואי תשקל האופציה להגיש תביעה נוספת למוסד לביטוח לאומי לקביעת דרגת נכות. לאחר מיצוי ההליכים במוסד לביטוח לאומי יש לפנות לחברת הביטוח אשר ביטחה את הרכב בו נהגת בביטוח חובה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה