יוסי

בירור

שמח אם תענה לי . לאחר שהשופט נתן הצעה פשרה בתאונות עבודנה אני הסכמתי והם הסכימו בתנאי שלא לעשות החמרת מצב נגד הביטוח הלאומי . חשוב לציין שהביטוחי הלאומי קבע לי 19 והוא יקבל את כספו מייד לאחר קבלת הפיצויים פלוס מניעה מלתבוע אותו על החמרת מצב ל 7 שנים 1.שאלה ראשונה האם המניעה מלתבוע על החמרת מצב נגד המ'לל היא בחירה חברת הביטוח או מי 2 האם היא שכיחה בכל הסכמי הפשרה 3 האם זה בסדר שזה 7 שנים 4 האם אפשר לשנות את זה ומה הפתרון . האם אם ממשיכים עד סוף עם פסק דין זה נעלם

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

יוסי שלום רב., כמובן שעדיף שיהיה כתוב בהסדר שהפיצוי יהיה מעבר למל"ל ללא יכולת חזרה כזאת או אחרת של המל"ל.,

יוסי

מה צריך להיות כתוב ? מהאם יש להם זכות להגביל אותי ל 7 שנים