רועי

גב תפוס בעקבות תאונת עבודה

שלום רב, אני בן 31 שעובד בענף הבנייה. לפני כשנתיים וחצי במסגרת העבודה הרמתי משקל תוך כדי תנועה ונתפס לי הגב ליומיים. דיווחתי בקופת החולים על תאונת עבודה ובעל העסק חתם על כך במסמך ייעודי. מאז, היו לי 3-4 מקרים של ימים ספורים בהם תפוס וכואב בדיוק באותה נקודה. באחד המקרים אוכל לומר בוודאות שהסיבה היתה כי הרמתי את הבת שלי. האם יש הצדקה לתבוע פיצויים? תודה מראש, רועי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

תוכל לתבוע את ביטוח לאומי בגין האירוע שארע בעבודה. באשר לאירוע בבית לא תוכל לתבוע את ביטוח לאומי.,