עידן

חושש לפיטורין עקב חיסורים בעקבות מחלה

אני רוקח והתחלתי לעבוד בבית מרקחת גדול מאוד. אני עובד שעות עבודה רבות מאוד עם מעט אפשרות למנוחה והפסקות. חליתי במחלת הנשיקה אחרי שהתחלתי לעבוד (זאת עבודה ראשונה שלי אחרי הלימודים) בגלל המחלה אני לא מסוגל לעבוד במתכונת שדורשים ממני אני עובד קצת ואז צריך מנוחה של ימים אחרי שאני עובד יש חשש גדול שיפטרו אותי אם אני לא אתן את כמות המשמרות בשעות ובימים שמצפים ממני לתת האם מותר לפטר אותי למרות שחליתי שם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

בנוגע לפיטורים אנא פנה לייעוץ לפרקליט שעוסק בדיני עבודה (זכויות עובדים מבחינת שכר ותנאי עבודה) - או להסתדרות.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה