ללא

אחוזי נכות בתאונת עב לעומת תאונה רגילה

ידוע לי שאם נפגעים בתאונת דרכים רגילה, אז חברות הביטוח מפצות פיצוי כספי במידה ויש אחוזי נכות שנגרמו בגין התאונה. שאלתי היא : אם אדם נפגע בתאונת דרכים ובגין כך נגרמו לו אחוזי נכות לצמיתות. מה הבדל בין מה שהאדם יקבל בגין אחוזי הנכות שנגרמו לו ככל שתאונת הדרכים שעבר היא תאונת דרכים רגילה, לבין מה שהאדם יקבל בגין אחוזי הנכות בתאונת דרכים שהיא תאונת עבודה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אין הבדל. נעשה שימוש באותן תקנות לקביעת הנכות. השאלה רק מי קובע הנכות., אם הביטוח לאומי בתאונת עבודה או מומחה בית משפט בתאונת דרכים שאינה תאונת עבודה.,