יוליה

תאונת דרכים בדרך לעבודה ביומי האחרון

שלום, ביום עבודתי האחרון במקום העבודה הקודם (אני התפטרתי) עברתי תאונת דרכים כשהייתי בדרך למקום העבודה הישן כדי לבצע טופס טיולים. באותו היום התחלתי לעבוד במקום עבודתי החדש ולאור פציעתי אני נאלצת לקחת ימי מחלה ולעבור טיפולים. מקום העבודה הקודם חתם על ט' 250 אך לא מסכים לשלם על ימי המחלה. המקום החדש- גם כן לא. מי אמור לכסות את עלות ימי המחלה? תודה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

יוליה שלום רב., אם התאונה תוכר כתאונת עבודה ואין סיבה שלא, אזי ביטוח לאומי משלם דמי פגיעה עד 91 יום.,