אביחי

הייתה לי תאונת עבודה ב-7.7 והייתי שלושה חודשים בבית, כאשר חופשת המחלה נגמרת ב-

שלום! הייתה לי תאונת עבודה ב-7.7 והייתי שלושה חודשים בבית, כאשר חופשת המחלה נגמרת ב-6.10 וקבעו לי תור לרופא תעסוקתי רק ב-16.10 בגלל החגים, וכרגע אני עדיין לא יכול לחזור לעבודה, מה לעשות? האם לבקש אישור מחלה מרופאת המשפחה שלי? האם להישאר בבית ולאחר מכן לבקש מהרופא התעסוקתי אישור מחלה רטרואקטיבי ל-10 ימים האלו, אם הדבר אפשרי בכלל (יש לי את כל המסמכים המעידים על תאונת עבודה) תודה רבה.

אלירן וקנין, עו"ד

שלום אביחי, תדאג שיהיו לך אישורי מחלה או תיעוד רפואי המצביע על אי כושר עבודה. בכל מקרה תגיש כבר את התביעה לביטוח לאומי.