סיגל חימנז

תאונת עבודה בין 2 עובדים מאותו מקום עבודה, האחד פוגע השניה נפגעת

שלום, בדרכנו מהעבודה הביתה, 2 לי רכב מאותו מקום עבודה, אני נכנסתי ברכבה של העובדת השניה. לא הגשתי כל תביעה לנזקי גוף, היא כן הגישה טופס תאונת עבודה. ממקום העבודה שלי מבקשים ממני למלא טופס תאונת עבודה ...אבל אני לא תובע את הביטוח בגין נזקי גוף...אני חייב למלא טופס?

עו"ד אדם אשכנזי

התשובה היא בחיוב. סך הכל דיווח על תאונה. יש לך ביטוח והכל בסדר, לכן אין כל מניעה.