רגינה

תביעת מקום העבודה...

שלום, לפני כחמישה חודשים עברתי תאונת עבודה בדרך לעבודה (שבר ברגל), כאשר זה היה אמור להיות יומי האחרון בעבודה, שאלתי היא האם אני יכולה לתבוע את החברה?

עו"ד אדם אשכנזי

רגינה שלום, קודם כל רק בריאות. שנית, יש להבחין בין שתי תביעות: מבחינת תביעה לביטוח הלאומי, בהחלט את יכולה, אין כל רלוונטיות לעובדה שזה היה היום האחרון שלך בעבודה. בד בבד, אם נפגעת בשל רשלנות של המעסיק, ויש גם עילת תביעה נזיקית, הרי שגם אז את בהחלט יכולה בהמשך הדרך, לבחון הגשת תביעה נזיקית נגד מקום העבודה. אני מציע לך להיעזר בעורך דין, ולקבל גם ייעוץ פרטני. בהצלחה, אדם אשכנזי, עו"ד אשכנזי – נג'אר משרד עורכי דין רח' האורגים 21 אשדוד טלפון: 08-6538011 פקס: 077-3182069