חסוי

נפילה על הברך במטווח

שלום רב, עובד כמאבטח , נפלתי על הברך במטווח לפני כשנתיים. לא מולא דו"ח אירוע ולא פניתי אל המדריכים. כרעתי על הברך ולא ניתנה לי ברכית שיכלה למנוע את המכה הזו. פניתי מיד לאורטופדים, בוצע MRI שהראה שאין קרעים או שברים, אלא בצקת במקום. סובל מכאבים מאז ואין טיפול אמיתי לבעיה. האם ניתן לתבוע? תודה רבה.

עו"ד אדם אשכנזי

שלום רב, רק בריאות קודם כל. אתה יכול לתבוע, ורצוי להזדרז כי אתה מאבד זמן, בכל הנוגע לביטוח הלאומי. מציע לך גם לפנות לעורך דין, שכן יש כאן סוגיה נזיקית גם נגד המעסיק שלך. בהצלחה!