קלטר בני

תאונה בעת סופש גיבוש עם כל העובדים בממון המעסיק

ביטוח לאומי לא הכיר כתאונת עבודה האם אפשר לתבוע חבות מעבידים?

עו"ד אדם אשכנזי

בני שלום, תאונת עבודה יכולה להיות מוכרת גם באירוע של גיבוש, מה שצריך לבחון הוא את מידת הקשר בין הגיבוש לעבודה עצמה. לא פשוט בדרך כלל. אני מציע לך לגשת לייעוץ משפטי כדי לבחון תביעה לבית הדין לעבודה. לגבי חבות מעבידים - יש רשלנות למעסיק? האם יש רשלנות אולי לצד ג'? חבות מעבידים היא לא מילת קסם, אלא מגישים תביעה נגד מעסיק כאשר יש רשלנות של מעסיק. גם בנקודה זו, מציע לך לפנות לייעוץ משפטי. בהצלחה