אור ניר

נפלתי בדרכי לעבודה מילאתי טופס 250 ולאחר 8 חודשים נותחתי בכתף כרגע בחופשת מחלה אני בת 65 עובדת במשרה מלאה

בעבודה אמרו לי שישתמשו בימי המחלה שעומדים לזכותי בנוסף אין לי מושג מה אני צרכה לעשות ועדה רפואית מול ביטוח לאומי וכו

עו"ד אדם אשכנזי

לגבי החלק הראשון של שאלתך, ייתכן ומקום העבודה הוא בהסדר, ולכן ימי המחלה הם גם דמי הפגיעה. באשר לחלק השני של שאלתך - לא תיקבע וועדה רפואית אם לא תגישי תביעה לקביעת דרגת נכות מעבודה. אני מציע לך בחום לפנות לייעוץ משפטי פרטני. בהצלחה ושנה טובה