אלמוג

מה עליי לעשות לפני שאני חוזרת לעבודה מתאונת עבודה?

נפצעתי בזמן העבודה, ניגשתי למוקד ולרופאת משפחה וקיבלתי טופס ראשוני לפגיעת עבודה בנוסף באותו יום נכתב דוח על ידי מקום העבודה על המקרה. בעוד שבוע מסתיימים ימי ההחלמה מהפציעה האם במידה וארגיש טוב עליי לחזור לעבודה כרגיל? עליי לפנות למישהו?

אדם אשכנזי עו"ד

היי אלמוג, אם אתה מרגיש טוב, אז אין מניעה שתחזור לעבודה. אבל עדיין אם יש הגבלה כלשהי, קח בחשבון שאולי נותרה נכות, וכדאי לבחון פניה לוועדה רפואית. כמו כן, כדאי לבחון תמיד כיצד התרחשה התאונה, אולי יש עוד מקור לפיצויים בתיק. בהצלחה!

אלמוג

מה עליי לעשות לפני שאני חוזרת לעבודה מתאונת עבודה