גילה יעקובוב

תקיפת כלב בזמן עבודה-מה עושים?

שלום רב! הבן שלי בן 15.5 הותקף ע"י כלב בזמן העבודה. הבן שלי עבד בהתרמות לילדים בסיכון מטעם אירגון "ערך החסד" של מתן גולדנברג. בעבודה זו הוא אמור לדפוק מדלת לדלת להתרים באיזורים שונים בארץ במיקרה הזה הילד ניכנס לחצר ביתה של אישה שגרה בשימשית בלא ידיעה על כלב בחצר והוא הותקף..הכלב נשך ושרט אותו בחצרו.בעלי הכלב יצאה מהר מביתה אחרי שהיא שמעה צעקות מהחצר שלה ונתנה לבן שלי טיפול באותו הרגע.. מנהל העבודה של בני לא טיפל בעיניין בכלל,משחק אותה ראש קטן ולא עשה ולא עושה שום דבר בנדון.. אני לקחתי את בני למשרד הבריאות הם בדקו את בני ואת הכלב שחלילה אין לו כלבת וכד', שלחו לי טפסים במייל על כל הבדיקות שעשינו שם.אין לכלב כלבת ברוך השם. ברצוני לתבוע נזיקין.מה אני עושה? תודה מראש גילה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

היי גילה, אם הבן שלך נפגע במסגרת העבודה, עליו לבקש מהמעביד טופס 250 ולאחר מכן יש להגיש אותו לקופת החולים. בנוסף לכך, הבן יכול להגיש תביעה לביטוח לאומי לקבלת דמי פגיעה. לגבי האפשרות להגיש תביעה נגד בעל הכלב - צריך לבדוק את המקרה לעומק. אם יש לך שאלות, מוזמנת לפנות . ליבה