מיכאל

תאונת עבודה חתך+שבר באצבע

תאונת עבודה - שבר +חתך ממסור חשמלי, אני אחרי 5 שבועות במחלה, ויש לי עוד שבוע וחצי של ימי מחלה מהרופא. השאלה שלי היא- הפצע עדיין לא החלים לגמרי, הוא פתוח והאצבע עדיין לא נסגרת בגלל השבר. עושה ריפוי בעיסוק. אם אני חוזר לעבוד עוד שבוע וחצי במידה והרופא לא האריך לי, האם אני אוכל עדיין לתבוע קצבת נכות? בגלל שאם אחזור כנראה שהפצע עדיין לא החלים לגמריי. שואל בעיקר בגלל שמרגיש שלוחצים עלי מהעבודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

הי, אתה צריך לפנות בתביעה לביטוח לאומי למחלקת נפגעי עבודה. הביטוח הלאומי משלם דמי פגיעה עבור 91 יום בהתאם לאישורי מחלה. לאחר מכן, עליך להגיש בקשה לקביעת דרגת נכות.