דלית כהן

פגיעה בעבודה שחתמתי אבטחה

אני יצאתי לאבטלה בזמן הקורונה באחד הימים הלכתי לעבוד עם המעביד נפצעתי עברתי ניתוח ואיני יכול לעבוד האם אפשר לתבוע את המעביד דרך אגב יש לי אחוזי נכות אני מקבל כל חודש בטוח

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

הי דלית, אם היית בדרך לעבודה ויש לך הוכחות על כך אז את יכולה להגיש תביעה לביטוח לאומי להכרת תאונה כתאונת עבודה. לדעתי, אין עילת התביעה נגד המעביד כי את נפלת בדרך לעבודה. אולי אפשר לתבוע את העירייה במקרה שסיבת הנפילה הייתה מפגע. בשאלה שלך חסרים פרטים ולכן קשה לענות עליה.