מירב מל

נסיעה לחו"ל במסגרת תאונת דרכים שנחשבת תאונת עבודה

עשיתי תאונת דרכים בזמן נסיעה מהעבודה הביתה. אין מי שיטפל בי כרגע, אם יחידנית עם ילדה בת 5 , בת דודה שלי הציעה שאגיע אליה לחו"ל לתקופה של חודש היא תטפל בי ובילדה שנמצאת בחופשת קיץ. במידה ואני כותבת תצהיר לביטוח לאומי בנושא מ ראש בזמן הגשת הטפסים לביטוח לאומי, נראה לכם שב.לאומי יעשה לי בעיות עם דמי התביעה לתאונת עבודה??

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

תלוי בפקיד שמטפל בתביעה. אם התצהיר יהיה טוב אז נראה לי לא תהיה בעיה. את צריכה למלא טפסים לביטוח לאומי, להעביר לקופת החולים את טופס 250 וכו"